Çi Börek

Çi Börek Tanımı İçin Malzemeler

Hamuru için;

  • 3 su bardağı un
  • 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
  • 1 su bardağı su

İç harcı için;

  • 250 gram kıyma
  • Yarım kuru soğan
  • Karabiber
  • Tuz
  • Yarım çay bardağı su

Çi Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamuru için gerekli gereçleri karıştırarak yoğuruyoruz.
  2. Ufak bezeler haline getiriyoruz.
  3. İç harcını hazırlıyoruz.
  4. Soğanı rendeleyip kıyma,karabiber,tuz ve suyu uygunca karıştırıyoruz.
  5. Daha sonra bezeleri açıp içine kıyma koyup kapatıyoruz.
  6. Kızgın yağın içine atarak kızarana kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun🫰.

Çi Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Latte Yapımı
Patlıcan Sarma
Zeytinyağlı Tarhana Çorbası
Tavuklu Mantarlı Soslu Makarna
Fırınlanmış Sebzeli Garnitür
Kabak Spagetti ( Diyet)
Hdabla | © 2025 |