Az Malzemeli Kat Kat Börek

Az Gereçli Kat Kat Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet milföy hamuru
- 3 adet yufka
- 1 yumurta sarısı
Harcı için;
- 1.5 su bardağı sıvı yağ
- 2 yemek kaşığı tepeleme un
- 1/2 (yarım) çay bardağı sirke
İç harcı için
- 1/2 (yarım) kilo ıspanak
- 1 su bardağı peynir
Az Gereçli Kat Kat Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Un sıvıyağ ve sirkeyi karıştırın.
- Ispanakları doğrayın ve peynirle karıştırın.
- Yağlanmış tepsiye 2 adet milföyü yayarak serin.
- Arasına harç sürün ve bir yufka serin.
- Tekrar harç sürün ve iç harcını koyun. Ben ıspanaklı yaptım tercih sizin.
- Tekrar yufka ve harç serin.
- En üstüne milföyleri elde açarak serin.
- Dilimlere ayırın üzerine yumurta sarısı sürün.
- 170 derece ısıtılmış fırında denetimli pişirin.
Az Materyalli Kat Kat Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı




