Annemin Keki

Annemin Keki Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 1 buçuk bardak toz şeker
- 1 su bardağı sıvı yağ
- 1 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 çay kaşığı karbonat
- 2 su bardağı un
- Bol ceviz
Annemin Keki Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpıyoruz .
- Daha sonra sıvı yağ ve sütü ekleyip tekrardan çırpıyoruz.
- İçine sırayla tarçın ve cevizi koyuyoruz ,tekrar çırpıyoruz.
- En son kabartma tozu, vanilya ve karbonatı da koyup en son unu ekliyoruz.
- Yağlanmış fırın tepsisine döküp 170 derece fırında pişiriyoruz.
Annemin Keki Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



