Yoğurtlu Pancar Mezesi

Yoğurtlu Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk pancar
  • 2 su bardağı çırpılmış yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 2- 3 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz

Yoğurtlu Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce pancarları yumuşayıncaya kadar haşlayın daha sonra soğuk suyun içine alın .
  2. Ilıdıktan sonra küçük küpler halinde doğrayın.
  3. Karıştırma kabına yoğurt, mayonez ,sarımsak ve tuzu alıp karıştırın üzerine doğranmış pancarları ekleyin karıştırın.
  4. Üzerine dereotu ekleyebilirsiniz afiyet olsun.

Yoğurtlu Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Rulo Kek
Ajvar
Zeytinyağlı İç Bakla
Şekerpare
Kıymalı Kabak Ve Biber Dolması
Hamsi Tava
Hdabla | © 2025 |