Yoğurtlu Pancar Mezesi

Yoğurtlu Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet orta uzunluk pancar
  • 2 su bardağı çırpılmış yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • 2- 3 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz

Yoğurtlu Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce pancarları yumuşayıncaya kadar haşlayın daha sonra soğuk suyun içine alın .
  2. Ilıdıktan sonra küçük küpler halinde doğrayın.
  3. Karıştırma kabına yoğurt, mayonez ,sarımsak ve tuzu alıp karıştırın üzerine doğranmış pancarları ekleyin karıştırın.
  4. Üzerine dereotu ekleyebilirsiniz afiyet olsun.

Yoğurtlu Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hindistan Cevizli Tatlı
Tiramisu (Borcamda)
Tam Ölçülü Ekler Tarifi
Patates Oturtması
Evde Etli Pide Yapımı
Tavuk Pirzola
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet