Tavada Su Böreği

Tavada Su Böreği Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet yumurta
- 500 ml süt
- 3 adet böreklik yufka
- Tuz
- 200 gr kaşar ve lor peyniri
Tavada Su Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
- Büyük bir kapta süt ve yumurtayı karıştıralım.
- Yufkaları yuvarlayalım ve modül kesim keselim, içine atalım ıslansın.
- Döküm tavamıza çok az sıvı yağ ile yağlayalım.
- Islanan yufkamızın yarısını tavaya dizelim, ortasına peynir yada kıyma koyup üzerine kalan yufkayı serelim.
- Kısık ateşte pişirelim, altı kızarınca aksi çevirelim. İkinci tarafını da kızartalım soğuyunca servis edelim, afiyet olsun.
Tavada Su Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







