Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme

Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 orta uzunluk patates
  • Kaşar rendesi
  • Karabiber
  • Toz kırmızı biber
  • Tuz
  • 3 kaşık zeytinyağı

Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patates akşamdan haşlanır suyu süzülür.
  2. Sahurda fırın 170 derecede çalıştırılır.
  3. Patatesler soyulup ezilir.
  4. Tuz, zeytinyağı ve istediğiniz baharatlar eklenir.
  5. Fırın tepsisine yağlı kağıt serilir rendelenmiş kaşar ,birer tatlı kaşığı kadar tepsiye dizilir.
  6. Üzerine hazırladığımız patateslerden bir yemek kaşığı koyup kaşıkla ezerek düzeltilir .
  7. Üzerine yeniden bir tatlı kaşığı kadar kaşar eklenip fırına verilir.
  8. Kaşar eriyip kızarıncaya kadar fırında pişirilir. Afiyet olsun. 💐.

Sahurluk Pratik Kaşarlı Patates Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tepsi Mantısı
Sömelek Köfte
Mercimekli Ve Yumuşacık Krep (Videolu)
Susamlı Tahinli Kurabiye
Susamlı Tuzlu Kurabiye
Beşamel Soslu Tavuklu Börek
Hdabla | © 2025 |