Fırında Patates Ve But

Fırında Patates Ve But Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet but
- 6-7 adet küçük uzunluk patates
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı salça
- 6-7 diş sarımsak
- 2 orta uzunluk soğan
- 2 çay kaşığı bul biber
- 2 çay kaşığı kara biber
- 2 çay kaşığı reyhan
- 125 gram tereyağ
- 1 tatlı kaşığı tuz (isteğe bağlı)
Fırında Patates Ve But Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk evvel budumuzu salçamızı baharatları ekleyelim yoğurdu ekleyelim soğan ve sarımsak rendeleyin harmanlayalım ağzını streçleyelim dolapta yarım saat dinlendirelim.
- Patateslerimizi doğrayalım dolaptaki butları çıkartalım.
- Patatesle harmanlayınız 125 gram tereyağ ekleyelim 250 derecede 45 dk pişirelim servise hazır afiyet olsun 🙂
Fırında Patates Ve But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





