Fırında Patates Ve But

Fırında Patates Ve But Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet but
  • 6-7 adet küçük uzunluk patates
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 6-7 diş sarımsak
  • 2 orta uzunluk soğan
  • 2 çay kaşığı bul biber
  • 2 çay kaşığı kara biber
  • 2 çay kaşığı reyhan
  • 125 gram tereyağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz (isteğe bağlı)

Fırında Patates Ve But Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel budumuzu salçamızı baharatları ekleyelim yoğurdu ekleyelim soğan ve sarımsak rendeleyin harmanlayalım ağzını streçleyelim dolapta yarım saat dinlendirelim.
  2. Patateslerimizi doğrayalım dolaptaki butları çıkartalım.
  3. Patatesle harmanlayınız 125 gram tereyağ ekleyelim 250 derecede 45 dk pişirelim servise hazır afiyet olsun 🙂

Fırında Patates Ve But Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuçlu Kremalı Kek
Kadayıflı Muhallebili Revani
Antep Usulü Yağlı Çiğ Köfte
Bebek Menüsü
Milföy Tost
Köz Biber Ve Domates Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet