Portakallı Kek

Portakallı Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet portakalın kabuğunun rendesi
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 dolu yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 su bardağı un

Portakallı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şekeri yumurtayla yeterlice çırpın.
  2. Diğer materyalleri de ekleyip yeterlice karıştırın. En son unu da ekleyin.
  3. 180 derecede yaklaşık 40 dk fansız ayarda üstü kızarana kadar pişirin.

Portakallı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kırpık Börek
İçli Köfte (Videolu)
Kalpli Kurabiye (14 Şubat Sevgililer Günü Kurabiyesi)
Tiramisu Güllaç Tarifi
Fırında Milföylü Mor Soğan
Tavuklu Bezelye Yemeği
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet