Portakallı Kek

Portakallı Kek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet portakalın kabuğunun rendesi
  • 1 su bardağı portakal suyu
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 dolu yemek kaşığı buğday nişastası
  • 2 su bardağı un

Portakallı Kek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şekeri yumurtayla yeterlice çırpın.
  2. Diğer materyalleri de ekleyip yeterlice karıştırın. En son unu da ekleyin.
  3. 180 derecede yaklaşık 40 dk fansız ayarda üstü kızarana kadar pişirin.

Portakallı Kek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Glutensiz Karabuğday Kurusu
Yumurtasız Tam Tarif Krem Karamel
Hamur Yogurmadan Pizza
Elmalı Rulo Kek
Lavaş Ekmek
Sade Mini Ekmekler (İçi Hamur Olmayan)
Hdabla | © 2025 |