Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 5-6 adet kornişon turşu
  • 1 kutu mısır
  • 1 tutam dereotu
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Az sıvı yağ kavurmakta kullanmak için

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyip tavada kavuruyoruz.
  2. O soğurken turşuyu küçük doğruyoruz, konserve mısır suyunu süzüp, ek ediyoruz, dövülmüş cevizi kattık, dereotumu doğrayıp ekliyoruz, sarımsak dövüp yoğurt ve mayonezi ek edip, hepsini bir harmanlıyoruz.
  3. En son kavurduğumuz havucu ekleyip, karıştırıp, servis tabağına alabiliriz afiyet olsun.

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bostan Patlıcan Kebabı
Tepside Elmalı Turta
Hindistan Cevizi Topları
Elmalı Toplar (Bu Tatlı 5 Dakikada Hazır) (Videolu)
Hazır Malzemelerde Evde Kolayca İskender Tarifi (Gerçeğini Aratmıyor)
Cevizli Kivili Lokum
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet