Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 1 çay bardağı dövülmüş ceviz
  • 5-6 adet kornişon turşu
  • 1 kutu mısır
  • 1 tutam dereotu
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 4 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Az sıvı yağ kavurmakta kullanmak için

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuçları rendeleyip tavada kavuruyoruz.
  2. O soğurken turşuyu küçük doğruyoruz, konserve mısır suyunu süzüp, ek ediyoruz, dövülmüş cevizi kattık, dereotumu doğrayıp ekliyoruz, sarımsak dövüp yoğurt ve mayonezi ek edip, hepsini bir harmanlıyoruz.
  3. En son kavurduğumuz havucu ekleyip, karıştırıp, servis tabağına alabiliriz afiyet olsun.

Mısırlı, Turşulu, Havuç Tarator Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Mücver
Ramazan Pidesi
Patatesli Bazlama
Çatlayan Limonlu Kurabiye Tarifi
Dereotlu Poğaça
Lavaştan Pratik Ispanaklı Börek
Hdabla | © 2025 |