Supangle

Supangle Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik nişasta
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 su bardağından biraz eksik şeker
  • 1 yemek kaşığı tereyağ/ margarin
  • 100 gram çikolata (yarısını sütlü yarısını bitter kullandım)
  • 1 çay bardağı soğuk su (en küçük uzunluk olan)

Supangle Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Süt, nişasta, kakao ve şekeri ocağa almadan evvel biraz karıştırın.
  2. Ocağa alın, kaynayıp göz göz olana kadar karıştırın.
  3. Kaynadıktan sonra ocaktan alın ve içine kalan tüm gereçleri ek edin.
  4. Soğuyana kadar orta ara karıştırın.
  5. Soğuduğunda hazırdır. Kaselere dökebilirsiniz.

Supangle Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı Çilekler
Barbun Tava
Muhlama
Lezzetli Peynir Topları
Çilek Rüyası
Düdüklüde Havuçlu Taze Bakla
Hdabla | © 2025 |