Ballı Kabak Tatlısı

Ballı Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg kabak
  • 3 tepeleme yemek kaşığı bal
  • 1 şu bardağı ceviz

Ballı Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan kabak ve bal tencereye alınarak suyunu salması için bekletilir.
  2. Ertesi gün suyunu salan kabak ocağa konur ve pişirilir. Yumuşayınca altı kapatılır ve servis tabağına alınır.
  3. Üzerine kırılmış cevizler serpiştirilir. Soğuduktan sonra tahinle süslenerek servis edilir.

Ballı Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltı Tabağım
Arpa Şehriyeli Tavuklu Salata
İncir Pestili
Sandiviç Poğaça (Videolu)
Kedi Dili Pasta
Soğuk Ayran Aşı Çorbası
Hdabla | © 2025 |