Krep (Diyet)

Krep (Diyet) Tanımı İçin Malzemeler
- 220 gram yulaf
- 4 yumurta
- 50 gram tereyağ
- 1 kahve kaşığı esmer şeker
- 1 adet elma
- 250 ml sıcak süt
- 150 ml su
- tuz
Krep (Diyet) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yulafları rondodan geçirin.
- Büyük karıştırma kabını alalım, tuzu ve yumurtaları ekleyelim karıştırın.
- Daha sonra sıcak sütü yavaş yavaş karıştırarak ekliyoruz.
- Tereyağı eritiyoruz ve karışıma ekliyoruz ve karıştırıyoruz.
- Daha sonra elmayı küp küp doğrayıp, suyu ekleyip rondodan geçiriyoruz.
- Karışıma ek edip karıştırıyoruz.
- Şimdi yapışmaz tavayı ısıtıyoruz ve bir kepçe döküp pişiriyoruz 2/3 dk sonra çeviriyoruz daha sonra hepsini tıpkı halde pişiriyoruz.
Krep (Diyet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı








