Herkesin Tarif Sorduğu Dereotlu Poğaça

Herkesin Tanım Sorduğu Dereotlu Poğaça Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram margarin ( oda sıcaklığında)
  • 2 tane yumurta (birinin sarısı üzerine)
  • Yarım su bardağı su
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 dolu tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kuru maya
  • 4,5 su bardağı un (kontrollü ekle)
  • Yarım demet dereotu

Herkesin Tanım Sorduğu Dereotlu Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce su, maya ve şekeri karıştırıyoruz.
  2. Sonra tüm gereçleri ekleyip hamur haline getiriyoruz.
  3. Püf noktası 🍃: hamuru yaptıktan sonra direkt porsiyonlayıp üzerine yumurtasını sürüp 30-40 dakika kadar oda ısısında bekletiyoruz.
  4. Sonrasında evvelden 180 derecede ısıtılmış fırına veriyoruz 🍃.

Önemli not ❤️ yumurtayı bir çay kaşığının ucuyla pekmez alıp yumurta ile pekmezi karıştırıp sürerseniz hem rengi hem lezzeti çok hoş oluyor.

Herkesin Tanım Sorduğu Dereotlu Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ganajlı Magnolia
Yalancı Köstebek Pasta
Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)
Fırında Zeytinyağlı Biber Dolması
Poğaça Tarifi ( Puf Puf)
Patatesli Börek (El Açması Mı ? Dedirten Cinsten)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet