Sucuklu Kuru Fasulye

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı kuru fasulye
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 çay kaşığı tuz toz tatlı biber toz şeker
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı yahut margarin
  • 1 küçük kase küp doğranmış sucuk

Sucuklar için:

  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Akşamdan fasulyeyi ılık su ile ıslayalım.
  2. İçine yarım çay kaşığı tuz koyalım karıştıralım.
  3. Sabahleyin haşlayıp suyunu süzelim.
  4. Tencereye yağları koyalım, yemeklik doğranmış soğanı koyalım ,bir dk kavuralım.
  5. Salçayı ek edip bir dk daha kavuralım.
  6. Suyunu ek edip karıştıralım.
  7. Su kaynayınca haşlanmış fasulyeyi ek edip karıştıralım.
  8. Diğer tarafta tavada sıvı yağda sucukları bir dk kavuralım fasulyeye ek edip karıştıralım kısık ateşte denetim ederek pişirelim afiyet olsun.

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bol Soslu Pastane Keki
Pastanelerde Satılan O Ünlü Kapkek Tarifi (Videolu)
İmam Bayıldı Mastercheff Tarifi
Havuçlu Şehriyeli Yoğurt Çorbası
Patatesli Galeta Unlu Soslu Çıtır Börek
Tiramisu (Videolu)
Hdabla | © 2025 |