Sucuklu Kuru Fasulye

Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı kuru fasulye
- 1 adet kuru soğan
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- 1 çay kaşığı tuz toz tatlı biber toz şeker
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- 2 su bardağı su
- 1 tatlı kaşığı tereyağı yahut margarin
- 1 küçük kase küp doğranmış sucuk
Sucuklar için:
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Nasıl Yapılır?
- Akşamdan fasulyeyi ılık su ile ıslayalım.
- İçine yarım çay kaşığı tuz koyalım karıştıralım.
- Sabahleyin haşlayıp suyunu süzelim.
- Tencereye yağları koyalım, yemeklik doğranmış soğanı koyalım ,bir dk kavuralım.
- Salçayı ek edip bir dk daha kavuralım.
- Suyunu ek edip karıştıralım.
- Su kaynayınca haşlanmış fasulyeyi ek edip karıştıralım.
- Diğer tarafta tavada sıvı yağda sucukları bir dk kavuralım fasulyeye ek edip karıştıralım kısık ateşte denetim ederek pişirelim afiyet olsun.
Sucuklu Kuru Fasulye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
