Fırında Kremalı Karnabahar (Videolu)

Fırında Kremalı Karnabahar Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet karnabahar
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 kase kırmızı kuşbaşı et
- 100 gram kaşar peyniri
Sos için;
- 2 kutu krema
- Bir tutam maydanoz
- Baharatlar
- Yarım su bardağı et suyu
Fırında Kremalı Karnabahar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharlarımızı kesimlere ayıralım, tencereye ekleyin.
- Üzerine sıcak su ekleyelim, bir dilim limon ve maydanoz ekleyerek pişmeye bırakalım.
- Bir tane patatesi dilimleyelim bir tane havucu dilimleyelim ve tepsimizi dizelim.
- Üzerine haşlanan karnabaharlarımızı ekleyelim, evvelce haşladığımız kuşbaşı etlerini ekleyelim.
- Sos gereçlerini bir kase de karıştıralım ve tepsimizin üzerine gezdirelim.
- 190°’de kızarana kadar pişirelim tekrar fırından çıkarılmayacağına kaşar peyniri gezdirelim ve fırına verelim.
- Kızaran karnabaharımızı dilimleyerek servis edelim.

Fırında Kremalı Karnabahar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





