Çaylı Kurabiye

Çaylı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 paket margarin
  • 1 su bardağı nişasta
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 su bardağı sıvı yağı
  • 1 yemek kaşığı kuru çay
  • 1 su bardağı hindistan cevizi
  • Yarım çay kaşığı tarçın
  • 1 su bardağı ceviz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 4-5 su bardağı un

Çaylı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öğütülmüş ceviz de dahil materyallerin hepsini tek tek ekleyerek karıştıralım.
  2. Azar azar un ek edelim hamur ele yapışmayana kadar yoğuralım.
  3. 180 derece fırında 20 dakika kadar denetimli bir formda pişirelim.
  4. Kurabiyemizin altı hafif kızarınca olmuş demektir üstü beyaz kalacak.

Çaylı Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Pasta (Fırınsız)
Çıtır Mantar (Kaşarlı)
Anne Usulü Ev Yapımı Simit
Kar Gibi Bembeyaz Gelin Tatlısı
Domates Sosu
Elti Boğan
Hdabla | © 2025 |