Pırasa Diblesi

Pırasa Diblesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo pırasa
  • 3 adet havuç
  • 2 yemek kaşığı pirinç
  • 1 orta uzunluk soğan
  • Tuz

Pırasa Diblesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğanları yemeklik doğrayıp yağda soteleyelim.
  2. 3 adet havucu rendenin iri tarafından rendeledikten sonra soğanlarla birlikte tekrar sotelenmeye bırakalım.
  3. Bir kilo pırasayı ince ince doğrayıp suda yıkayalım.
  4. Sotelediğimiz soğan ve havuç karışımının üzerine ek edip karıştıralım.
  5. Hepsi sotelenince tuzunu ve pirinçini atalım.
  6. Pırasa suyunu salıp suyunu çekene kadar pişirilir.

Pırasa Diblesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Elmalı Cevizli Yulaf Lapası (Mecaz Değil, Gerçekten 10 Dakikalık Tarif)
Çubuk Pişi
Özel Soslu Somon
Fıstıkpare
Portakallı Karnabahar Çorbası
Ezogelin Çorbası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet