Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kesim kemiksiz tavuk göğsü
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası (isterseniz yarım ölçü yapıp yarım yemek kaşığıda biber salçası kullanabilirsiniz)
  • 1/2 (yarım) paket krema
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Zerdeçal
  • Toz kırmızı biber
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ

Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü modüllere bölüyoruz ve yağsız tavada çeviriyoruz ve kızardıktan sonra bir tabağa alıyoruz.
  2. Aynı tavada yemeklik doğradığımız soğanlarımızı, sarımsağı ve salçayı kavuruyoruz.
  3. Üzerine yarım paket kremamızı döküyoruz.
  4. Sosumuz hazır olduktan sonra kızarmış tavuklarımızı sosun içine koyarak çeviriyoruz. Afiyet olsun♥️.

Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Tavuk Ve Makarna
Bezelyeli Havuçlu Pilav
Damla Çikolatalı Muffin
Karadutlu Muhallebi
Midye Börek
Porsiyonluk Gül Pasta (Seven Sevdiğine Sevdiklerine Yapsın)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet