Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler
- 2 kesim kemiksiz tavuk göğsü
- 1 orta uzunluk soğan
- 2 diş sarımsak
- 1 yemek kaşığı domates salçası (isterseniz yarım ölçü yapıp yarım yemek kaşığıda biber salçası kullanabilirsiniz)
- 1/2 (yarım) paket krema
- 1 çay kaşığı tuz
- Karabiber
- Zerdeçal
- Toz kırmızı biber
- 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ
Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuk göğsünü modüllere bölüyoruz ve yağsız tavada çeviriyoruz ve kızardıktan sonra bir tabağa alıyoruz.
- Aynı tavada yemeklik doğradığımız soğanlarımızı, sarımsağı ve salçayı kavuruyoruz.
- Üzerine yarım paket kremamızı döküyoruz.
- Sosumuz hazır olduktan sonra kızarmış tavuklarımızı sosun içine koyarak çeviriyoruz. Afiyet olsun♥️.
Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



