Kremalı Tavuk

Kremalı Tavuk Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 kesim kemiksiz tavuk göğsü
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı domates salçası (isterseniz yarım ölçü yapıp yarım yemek kaşığıda biber salçası kullanabilirsiniz)
  • 1/2 (yarım) paket krema
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Zerdeçal
  • Toz kırmızı biber
  • 1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ

Kremalı Tavuk Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavuk göğsünü modüllere bölüyoruz ve yağsız tavada çeviriyoruz ve kızardıktan sonra bir tabağa alıyoruz.
  2. Aynı tavada yemeklik doğradığımız soğanlarımızı, sarımsağı ve salçayı kavuruyoruz.
  3. Üzerine yarım paket kremamızı döküyoruz.
  4. Sosumuz hazır olduktan sonra kızarmış tavuklarımızı sosun içine koyarak çeviriyoruz. Afiyet olsun♥️.

Kremalı Tavuk Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Ciğeri Tarifi
Bademli Kurabiye
Su Böreği
Patlıcan Mezesi
2 Dakikada Çilekli Frozen (Videolu)
Oreo Krema Dolgulu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |