Krem Şokola (Videolu)

Krem Şokola Tanımı İçin Malzemeler

Ölçü klasik su bardağı 200 ml

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı şeker
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı pirinç unu
  • 80 gram bitter çikolata
  • 2 yemek kaşığı kakao

Krem Şokola Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencereye şeker,nişasta,pirinç unu,kakao ekleyin.
  2. Sütü azar azar ek ederek karıştırın ,topaklanmasın .
  3. Ocakta orta ateşte kaynayana kadar karıştırarak pişirin .
  4. Kaynamaya başlayınca bitter çikolatayı ekleyin .
  5. Eriyene kadar karıştırın ,ocağı kapatın .
  6. Hazır olan pudingi her iki dakikaya bir 15 dakika boyunca karıştırarak ılıtın sık sık karıştırın kabuk bağlamasın.
  7. On beş dakika sık sık karıştırıp birinci sıcağı çıkan krem şokolayı kaselere hisse edin, en az iki saat yanda bir gece buzdolabında dinlendirin, soğuyunca servis edin 🍫

Krem Şokola Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

En Pratik Profiterol
Milföy Köfte
Profiterol (Herkes Hazır Sanacak)
Pasta Kreması ( Kutu Krema Kullanmadan )
Susamlı Tavuk Ve Lavaş Yapımı
Kaptandan Bacınalı Enfes Etli Bamya
Hdabla | © 2025 |