Haşıl Tatlısı

Haşıl Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı un
  • 2 su bardağı su
  • Yarım çay kaşığı tuz

Üzeri için :

  • 3 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı bal
  • Pekmez ( isteğe bağlı)

Haşıl Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tarifimiz için tencereye unu suyu ve tuzu koyup uygunca çırpalım. İçinde hiç un topağı kalmasın.
  2. Ocağın üzerine koyup kaynayana dek karıştıralım.
  3. Kaynayınca altını güzelce kısıp orta ara karıştıralım. 5 dakika pişirelim.
  4. Fazla yapmak isteyen ölçüleri 2 katına çıkarın.
  5. Ben tam buğday unu kullandım. Siz olağan un kullanabilirsiniz.
  6. Tereyağını eritelim.
  7. Haşılımızı tabağa koyup kaşığı tereyağına batırıp ortasına çukur açalım.
  8. Açtığımız yere tereyağını dökelim. İçine bal yahut pekmez koyalım. Tercihe kalmış.

Deneyeceklere afiyet olsun. 💐.

Haşıl Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Otlu Kırma Börek (Hazır Yufkadan)
Sebzeli Mercimek Çorba
Misafir Sunumum
Milföy Waffle
Püre Yatağında Et Sote
Böğürtlenli Muhallebi Cup
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet