Badem Posasından Pankek (Vegan)

Badem Posasından Pankek (Vegan) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı badem sütü
  • Ortalama 1.5 su bardağı badem posası
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tuzu
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 1 yemek kaşığı pekmez

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Badem Posasından Pankek (Vegan) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önceden hazırlamış olduğum badem sütünün üzerine badem posasını ekleyip çırpıyorum.
  2. Üzerine un hariç kalan gereçleri ekleyip çırpalım. Daha sonra unla birlikte çırpalım.
  3. Yağladığımız tavada kısık ateşte pişirelim.
  4. Uyarı! bu pankeki yedikten sonra olağan pankek yemek istemeyebilirsiniz.

Badem Posasından Pankek (Vegan) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pratik Pasta (Tavada Pişen Kekiyle)
Yağlı Gevrek
Portakalı Ve Elmalı Kereviz Salatası
Granola Tarifi
Harput Köfte (Elazığ Mutfağı)
Fırın Sütlaç
Hdabla | © 2025 |