Yoğurtlu Havuçlu Kereviz

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kereviz
  • 1 adet havuç
  • 5 dolu yemek kaşığı susuz yerinden yoğurt
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı mayonez ( tercihe bağlı )

Üzerine;

  • 3 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Yarım çay kaşığı iri kıyım ceviz
  • Pul biber

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Havuç ve kerevizi rendeleyin .
  2. Yoğurt ,mayonez ve tuzunu ekleyip karıştırın servis tabağına alın.
  3. Sos tavasına yağı alın ve cevizleri ekleyip 1-2 dk kavurun .
  4. Ocaktan alıp pul biberi ekleyin.
  5. Sosu üzerine gezdirin ve servis yapın afiyet olsun.

Yoğurtlu Havuçlu Kereviz Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kedi Dili
Pizza Poğaça
Yoğurtlu Brokoli Karnabahar Mezesi
Oğlak Eti Haşlaması
Ev Yapımı Yoğurt
Sebzelı Mantarlı Etlı Bulgur Pilavı
Hdabla | © 2025 |