Fırında Pırasalı Ispanak

Fırında Pırasalı Ispanak Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo ıspanak
  • 1 adet pırasa
  • Dolu dolu 4 yemek kaşığı yoğurt
  • Dolu dolu 2 yemek kaşığı un
  • Pulbiber
  • Nane
  • 1 adet rendelenmiş soğan
  • Zeytinyağı

Üzeri için;

  • Pulbiber
  • Zeytinyağı

Fırında Pırasalı Ispanak Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pırasalar minik minik doğranarak borcama alınır, iri iri doğranan ıspanaklar ve rendelenmiş soğanlar üzerine eklenir.
  2. Un, yoğurt, baharatları eklenir biraz zeytinyağı gezdirilerek uygunca karıştırılır.
  3. 190 dereceli altı üstü fansız ayarda 20 dk kadar pişirilir.
  4. Fırından çıkan yemeğimizin üzerine zeytinyağlı pulbiber kızdırılarak gezdirilir afiyet olsun 💐.

Fırında Pırasalı Ispanak Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Soğuk Kahve
Pekmezli Tatlı (Nişevle)
Fırında Dondurulmuş Somon Ve Patates
Fırında Sebzeli Tavuk But
Mercimeklı Kabak Yemeği
Haydari
Hdabla | © 2025 |