Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • Biraz tuz

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpın.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin karıştırın.
  3. Unu ekleyin, topak kalmayacak halde çırpın.
  4. Krep tavasını yağlayıp bir ölçü dökerek kızartın.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kavala Kurabiyesi
Sadece 2 Patlıcanla Nefis Patlıcan Yemeği (Videolu)
Hızlıca Hazırlanan Elmalı Kurabiye
Kuskus Salatası
Lahana Sarması
Mayasız Tel Tel Ayrılan Yağlı Katmer
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet