Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı su
  • 1 su bardağı süt
  • 2 su bardağı un
  • Biraz tuz

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpın.
  2. Sıvı materyalleri ekleyin karıştırın.
  3. Unu ekleyin, topak kalmayacak halde çırpın.
  4. Krep tavasını yağlayıp bir ölçü dökerek kızartın.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Diyet Yalancı Pankek
Mevsim Meyveli Tartolet
Kış Keki
Somun Ekmek
Vanilyalı Keşkül Üzeri Hindistan Cevizi Tozu
Nohut Tava
Hdabla | © 2025 |