Nohut Ekmeği

Nohut Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 yemek kaşığı haşlanmış nohut
  • 1 yemek kaşığı tahin
  • 2 adet yumurta (fotoğrafta 1 olsa da)
  • 1.5 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı çörek otu
  • 1 çay kaşığı susam

Üzeri için:

  • Keten tohumu

Nohut Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri blender/karıştırıcıdan geçirin.
  2. Fırın kaplarını yağlayın ve hisse edin.
  3. Üzerine keten tohumu yahut istediğiniz ne varsa onu serpin.
  4. 180° evvelce ısıtılmış fırında 20 dk. Kadar pişirin.
  5. Pişince ikiye bölüp içerisine domates, peynir, yeşillik koyarak sandviç hazırlayabilirsiniz. Afiyet;).

Nohut Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kuzu Gerdan Yemeği (Lezzeti Şahane)
Ayva Tatlısı Tarif-Gıda Boyası Yok Tamamen Doğal (Videolu)
Ispanaklı Gül Böreği
Dereotlu Poğaça
Çıtır Kadayıflı Tavuk Sote
Tarhanalı Omlet
Hdabla | © 2025 |