Kayısılı Hurmalı Ara Öğün +6

Kayısılı Hurmalı Orta Öğün +6 Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet kayısı ya da gün kurusu
  • 2 adet hurma
  • 1 su bardağı su
  • 2 tatlı kaşığı bebe irmiği

Kayısılı Hurmalı Orta Öğün +6 Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hurma ve kayısıyı pakça yıkıyoruz.
  2. Hurmanın çekirdeğini çıkarıyoruz.
  3. Tavaya alıyoruz ve suyu eklıyoruz.
  4. 5 dk kadar kaynatıyoruz.
  5. Tavadaki suyu dökmeden kayısı ve hurmayı içerisinden alıyoruz.
  6. Suyun içine irmiği katıp karıştırıyoruz kaynamaya bırakıyoruz.
  7. O sırada hurmanın kabuğunu soyup kayısı ile bir arada çattala eziyoruz pişen muhallebiyi içine ekleyelim ve karıştıralım .
  8. Yanında ben erik kompostosu verdim afiyet olsun miniklere 🙂.

Kayısılı Hurmalı Orta Öğün +6 Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı, Portakallı Kurabiye
Düdüklüde Pratik Lezzetli Et Kavurma
Nefis El Yapımı Pasta
Türk Kahveli Kurabiye
Yaz Tatlısı
San Sebastian
Hdabla | © 2025 |