Etli Patatesli Kavurma

Etli Patatesli Kavurma Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram kuzu eti
  • 1 adet patates
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Etli Patatesli Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Etleri, patatesleri ve soğanları küp küp doğrayın.
  2. Ocağa tenceremizi alıp, sıvı yağımızı ekleyelim etlerimizi alıp, 15 dakika kadar kavuralım.
  3. Patateslerimizi etlerimizin içine ek edelim.
  4. Soğanları ve tuzu ek edelim.
  5. Patateslerde dahil uygunca yumuşayınca ocaktan alalım.

Etli Patatesli Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Vucuttaki Toksin Ve Zehirkeri Atan Pancar Kürü
Çikolatalı Kurabiye
Kakaolu Cupcake (Bademli)
Yoğurtlu Kişnişli Tel Şehriye Çorbası
Bademli, Vanilyalı, Zerdeçallı Balkabağı Tatlısı
Çilekli Yoğurtlu Smoothie
Hdabla | © 2025 |