Fesleğenli Girit Ezme

Fesleğenli Girit Ezme Tanımı İçin Malzemeler

  • 150 gram ezine peyniri
  • 150 gr tulum peyniri
  • 5-6 yaprak fesleğen
  • 2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı

Fesleğenli Girit Ezme Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağı ile fesleğeni rondoda çekin.
  2. İki peyniri de çatalla ezin, fesleğen zeytinyağ karışımını ve cevizleri ekleyin.
  3. Tüm gereçleri karıştırın servis tabağına alın.

Fesleğenli Girit Ezme Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuklu Çökertme Kebabı
Patatesli Mantı (Hingel)
Fırında Baget Kanat Tavuk
Köfteli Patates Yemeği
Karnabahar Kısır Bulgurdan Farkı Yok
Enfess Sarımsak Soslu Tavuk Döner Tarifim
Hdabla | © 2025 |