Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet taze kabak
  • 4 su bardağı süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 1 kase garnitür
  • 1 su bardağı haşlanmış mısır
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım demet ince doğranmış dereotu
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeleyip suyunu sıkın.
  2. Tavaya tereyağını koyup suyunu sıktığınız kabakları içerisine koyup 10 dakika kavurup, soğumaya bırakın.
  3. Tüm materyalleri salata kasesi buluşturup bir hoş karıştırın solmuş olan kabağı gereçlere ekleyip, hoş karıştırın afiyet olsun.

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patatesli Kek
Tavada 10 Dk Sufle
Biberli Ekmek Tarifi
Tereyağlı Karides
Patates Kavurma
5 Ay Ek Gıda
Hdabla | © 2025 |