Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet taze kabak
  • 4 su bardağı süzme yoğurt
  • 3 yemek kaşığı mayonez
  • 1 kase garnitür
  • 1 su bardağı haşlanmış mısır
  • 2 diş sarımsak
  • Yarım demet ince doğranmış dereotu
  • Tuz
  • 1 yemek kaşığı tereyağı

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabakları rendeleyip suyunu sıkın.
  2. Tavaya tereyağını koyup suyunu sıktığınız kabakları içerisine koyup 10 dakika kavurup, soğumaya bırakın.
  3. Tüm materyalleri salata kasesi buluşturup bir hoş karıştırın solmuş olan kabağı gereçlere ekleyip, hoş karıştırın afiyet olsun.

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mozaik Pastaya Farklı Bir Bakış Açısı (Üstü Ganajlı)
Cupkek
Sulu Köfte
Browni Kurabiye
Kumpir
Kırmızı Biberli Poğaça
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet