Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi

Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 5 adet taze kabak
- 4 su bardağı süzme yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 1 kase garnitür
- 1 su bardağı haşlanmış mısır
- 2 diş sarımsak
- Yarım demet ince doğranmış dereotu
- Tuz
- 1 yemek kaşığı tereyağı
Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabakları rendeleyip suyunu sıkın.
- Tavaya tereyağını koyup suyunu sıktığınız kabakları içerisine koyup 10 dakika kavurup, soğumaya bırakın.
- Tüm materyalleri salata kasesi buluşturup bir hoş karıştırın solmuş olan kabağı gereçlere ekleyip, hoş karıştırın afiyet olsun.
Yedikçe Yedirten Kabak Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



