Kalpli Omlet

Kalpli Omlet Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam maydanoz
  • Tuz
  • Sıvı yağ

Kalpli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı çırpalım, dereotu ve maydanoz doğrayalım tuz ek edip karıştıralım, benim küçük kalpli silikon kalpli kalıbımda yaptım sizde hangisi varsa oda olur.
  2. Fırça ile yağlayıp içine yumurtayı koyalım, tencere de kaynar su içine yavaşça koyup kapağını kapatıp 5 dk pişirelim afiyet olsun🥰

Kalpli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Porsiyonluk Rulo Pasta
Mısır Gevrekli Kurabiye
Fırında Kremalı Karnabahar (Videolu)
Sütlü Biber
Waffle
Cevizli Kurabiye
Hdabla | © 2025 |