Kral Tacı Kuzu Kaburga

Kral Tacı Kuzu Kaburga Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet kuzu kaburga
- Tuz
- Karabiber
- Kimyon
Kral Tacı Kuzu Kaburga Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kuzu kaburga çubuklar teker teker etine kadar kesilecek.
- Sonra etli yağlı kısmı ortada kalacak halde yuvarlak halde dikilir, ben kürdan ile sabitledim.
- Sonra üzerin tuz ,karabiber, kimyon serpiştirdim, yağlı olduğu için yağ eklemedim.
- Fırın tepsisine aldım, üzerini yağlı kâğıt ile kapattım.
- 200 derece fanlı fırında 40 dakika pişirdim .
- Sonra yağlı kağıdı aldım 15 dakikada o denli pişirdim ,fırından çıkardım.
- Kaburgaları tek tek dilimleyip servis ettim tepsiye akan yağı servis yaparken üzerine gezdirdim afiyet olsun.
Kral Tacı Kuzu Kaburga Tanımı Fotoğraflı Yapılışı











