Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote

Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı İçin Malzemeler

  • 400 gram mantar
  • 1 büyük soğan
  • 400 gram dana eti
  • 3 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket krema
  • Tuz
  • Karabiber

Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak etleri sıcak tavada mühürlüyorum.
  2. Ardından altını kısıp kısık ateşte kapağını kapatarak 15 dakika pişiriyorum.
  3. Bayağı pişen etlere soğanı ekliyorumi soğanı 10 dakika pişiriyorum.
  4. Mantar ekliyorum mantarları pişiriyorum ve krema ,tuz, karabiber atıyorum ve kısık ateşte 5 dakika kadar daha pişiriyorum, afiyet olsun.

Straganoff Kremalı Mantarlı Et Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meşur Erzurum Un Helvası
Etli Patlıcan Yemeği
Kabak Ve Tenders Salatası
Pudinkli Kurabiye (Antep Fıstıklı)
Evde Cips
Sirkeli Yağlı Tatlı Biber Yaz Turşusu
Hdabla | © 2025 |