Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2-5 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şekerle yumurtaları çırpıyoruz ve başka materyallerimizi ekleyip güzelce çırpıyoruz.
  2. Kepçeyle ısınmış pankek tavamıza döküyoruz.
  3. Altını üstünü fazla kızartmadan denetimli bir halde pişiriyoruz ve servis ediyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Nevşehir’in Sanayi Pilavı
Ayva Tatlısı (Damak Çatlatan Lezzet)
Mandalinalı Sütlü Tatlı
Kolay Kajun Baharatlı Enfes Somon (O Kadar Pratik Ve Lezzetli Ki)
Üçgen Kek
Airfryer’De Palamut
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet