Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2-5 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şekerle yumurtaları çırpıyoruz ve başka materyallerimizi ekleyip güzelce çırpıyoruz.
  2. Kepçeyle ısınmış pankek tavamıza döküyoruz.
  3. Altını üstünü fazla kızartmadan denetimli bir halde pişiriyoruz ve servis ediyoruz.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Revani
Çıtır Tavuk
Mercimek Cipsi
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Kakaolu Fındıklı Kurabiye
Pratik Kısır
Hdabla | © 2025 |