Buz Gibi Acısız Limonata

Buz Üzere Acısız Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 adet limon
  • 1 adet portakal
  • 1 su bardağı şeker
  • 17.5 su bardağı su (3.5 litre)

Buz Üzere Acısız Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle limonları ve portakalı uygunca yıkayıp pak bir bezle silin.
  2. Limon ve portakalı rendenin ince tarafıyla beyaz kısmına kadar rendeleyin.
  3. Rendeledikten sonra kalan limon ve portakalın beyaz kısımları kalmayacak halde bıçakla soyun beyaz kısımlar limonataya acılık veriyor.
  4. Daha sonra meyveleri ortadan ikiye kesip ortadaki kısımları ve çekirdeklerini de çıkarın.
  5. El robotunun içine rendelediğiniz limon portakal kabuklarını, şekeri ve çekirdeğini çıkardığınız meyveleri de ekleyip robottan geçirin. (siz daha şekerli ya da şekersiz seviyorsanız şeker ölçüsünü artırıp azaltabilir, su ölçüsünü kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz. )
  6. Robottan geçirdikten sonra üstüne su ekleyip yarım saat bekletin. Sonra tülbent ile süzün.

Afiyet olsun.

Buz Üzere Acısız Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bomba Kurabiye
5 Dakikada Milföyden Gözleme (Videolu)
Havuçlu Cevizli Tarçınlı Kek
Tuzlu Çubuk Kurabiye
Limon Rüyası
Ev Yapımı Yaş Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet