Borcamda Tavuk Kebap

Borcamda Tavuk Kebap Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram tavuk göğüs
- 2 adet kapya biber
- 2 adet yeşil biber
- Çeyrek demet maydanoz
- 1 çay bardağından 1 parmak eksik sıvı yağ
- Tuz
- Kekik
- Kimyon
- Kırmızı toz biber
- Karabiber
Borcamda Tavuk Kebap Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavuğu rondodan geçirelim, kıyma kıvamına gelene kadar.
- Biberleri ve maydanozuda rondodan geçirelim. Borcama koyalım. Ü
- zerine sıvı yağ ve baharatları ekleyip çizikler atalım.
- 180 derece fırında kızarana kadar pişirelim.
Borcamda Tavuk Kebap Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












