Sütlü İrmik Tatlısı

Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 1 su bardağı toz şeker

Üzeri için;

  • Toz tarçın

Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 1 litre sütü tencereye alıyoruz, akabinde bir su bardağı irmik ekliyoruz,  bir su bardağı toz şekeri de ekliyoruz.
  2. Daha sonra kaynayıncaya kadar karıştırıyoruz tabanı tutmasın, muhallebimsi bir kıvam aldığında ocağı kapatıyoruz.
  3. Ardından rastgele bir tepsimizi ıslatıp tatlımızı içine döküyoruz ve buzdolabına kaldırıyoruz.
  4. Soğuduktan sonra dilimleyip üzerine tarçın döküyoruz.

Sütlü İrmik Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tencerede 10 Dakikada Suffle
Nohutlu Yoğurt Çorbası
Yaban Mersinli Limonlu Kek
Kral Tacı Kuzu Kaburga
Salatalıklı Patlak Doyurucu Alternatif
Lahana Sarması (Kıymalı)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet