Erik Reçelinden Meyve Suyu

Erik Reçelinden Meyve Suyu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kavanoz ekşi erik reçeli
  • 15 adet karanfil
  • 1 adet çubuk tarçın
  • 1 su bardağı su

Erik Reçelinden Meyve Suyu Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karanfil,tarçın ve suyu 15 dakika kaynatalım.
  2. Reçelin içine karanfilli suyu döküp karıştıralım.
  3. Ardından tanelerini süzelim.
  4. Servise hazır. Afiyet olsun:).

Erik Reçelinden Meyve Suyu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Siyez Unlu, Cevizli, Kuru Domatesli Ve Zeytinli Poğaça
Avokadolu Yoğurt (12 + Ay)
Et Fajita
Sebzeli Bebek Eriştesi
Kajun Baharatlı Elma Patates
Kendi Sosunla Pişen Kek
Hdabla | © 2025 |