Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver

Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım bağ arapsaçı
- 3 kol taze yeşil soğan
- 2 adet pırasa
- 2 adet havuç
- Yarım bağ dereotu
- Maydanoz
- Taze nane
- Damak tadınıza nazaran pul biber
- Tuz
- Karabiber
- 2 adet yumurta
- Göz kararı un
- İsteğe bağlı 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
- Limon
Kızartmak için;
- Zeytinyağ yada çiçek yağ
Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle tüm materyallerimizi küçükçe ince bir formda doğruyoruz .
- Baharatlarını ,yumurtaları katıp karıştırıyoruz ,bir çay bardağı kaşar rendesini katıp, göz kararı un ekliyoruz ,unu dikkatli ekleyin çok cıvık ve çok katı olmayacak biçimde.
- Sonrasında yemek kaşığınla alıp üzerini düzelterek kızgın yağda gerili önlü kızartınız afiyet olsun😇.
Arapsaçı Otlu Bol Yeşillikli Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

