En Kolay Tantuni

En Kolay Tantuni Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kg minik minik doğranmış tavuk göğsü
- 1 buçuk çay bardağı sıvı yağ (isteğe nazaran yağı azaltıp çoğaltabilirsiniz)
- 1 yemek kaşığı toz kırmızı biber
- 2 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı kimyon
- 1 çay kaşığı yedibahar
- 1 buçuk tatlı kaşığı tuz
- 1 buçuk su bardağı su
En Kolay Tantuni Tanımı Nasıl Yapılır?
- Uygun bir tencereye yada saç tavaya sıvı yağı alın, içerisine minik doğranmış tavuk göğsü etini dökün .
- Suyunu verip yumuşayana kadar pişirin.
- Daha sonra 1 su bardağı su ve baharatları ek edip kısık ateşte biraz kavurduktan sonra ekmeği açıp içerisine tavuk eti ,domates ,maydanoz ve soğanı doldurup servis yapabilirsiniz.
- Arzuya nazaran lavaş ekmeği de kullanabilirsiniz. Afiyet olsun.
En Kolay Tantuni Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









