Portakallı Enginar

Portakallı Enginar Tanımı İçin Malzemeler
- 6-8 adet enginar
- 1 şişe konserve garnitür
- 1 su bardağı portakal (3-4 tane)
- 1 adet soğan
- Dereotu
- Yarım elma
Portakallı Enginar Tanımı Nasıl Yapılır?
- Ben direk konserve enginar kullandım mevsimi olmadığı için.
- Önce soğanları küp küp doğrayıp hafif kavurduktan sonra zeytinyağ ile birlikte garnitür ekledim.
- Daha sonra onlar pişerken portakal sıktım ve enginarları limonla ovaladım.
- Daha sonra elmaların dışını soyarak onlarıda ekledim tavaya.
- Sonrasında ovaladığım enginarlarıda ekledim önlü gerili pişirdim.
- Portakal suyunuda ekledim ,son olarakta garnitürleri enginarların üstüne kaşık yardımıyla ekledim.
- Üstünede dere otu ekledim, eksiksiz oldu.
Portakallı Enginar Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



