Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpürene kadar karıştırılır.
  2. Süt eklenir.
  3. Un kabartma ve vanilya eklenir karışırtırılır.
  4. Krep tavasına yağ fırçası ile yağ sürülür ve krepler pişirilir.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynirli Poğaça
Sebzeli Pirinç Çorbası
Kuru Patlıcanlı Ekşili Köfte
Pancarlı Soğan Salatası
Krep Suşi
Baharatlı Baby Patates
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet