Pankek

Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 2 yemek kaşığı şeker
  • 1 su bardağı süt
  • 1.5 su bardağı un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya

Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurta ve şeker köpürene kadar karıştırılır.
  2. Süt eklenir.
  3. Un kabartma ve vanilya eklenir karışırtırılır.
  4. Krep tavasına yağ fırçası ile yağ sürülür ve krepler pişirilir.

Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Herkesin Tarifini İstediği Kıbrıs Tatlısı Tarifim Bu Tarif Muhteşem
Leziz Hindistan Cevizi Topları
Kedidili Borcam Tatlısı
Soğan Salatası
Meyhane Pilavı
Dubai Cookies
Hdabla | © 2025 |