Karışık Turşu Tam Ölçülü

Karışık Turşu Tam Ölçülü Tanımı İçin Malzemeler

1 adet 1 litrelik kavanoz ölçüsüdür;

  • 1 çay bardağı üzüm sirkesi
  • 1 yemek kaşığı kaya tuzu
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • 1 çay kaşığı seker
  • 5/6 tane nohut
  • 7/8 tane sarimsak
  • Kaynar su
  • Limon

Karışık Turşu Tam Ölçülü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. En alta nohutları ekleyin, bir kaç sarımsak ekleyip materyallerinizi doldurun.
  2. Aralara sarımsak serpiştirin basarak yani yeterlice sıkıştırın gereçleri.
  3. Kavanoz dolduktan sonra en üste 1 limon dilimi ve sirke, tuz ,şeker, limon tuzunu ek edin.
  4. Kaynar su ile doldurup sıkıca kapağını kapatın çabucak aykırı çevirin.
  5. Ertesi sabah turşularınızı düzeltip serin bir ortama alabilirsiniz ,1 hafta sonra servise hazır.

Karışık Turşu Tam Ölçülü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Şekersiz Katkısız Çikolata (Videolu)
Güllaç
Pudingli Pasta (Fakir Pastası)
Fırında Bulgur Pilavı Ve Tavuk Kanat
Tart Kalıbında Çikolatalı Pasta
Kremalı Kedidili Tatlısı (Şipşak Tatlı)
Hdabla | © 2024 |