Krep

Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım çay bardağı süt
  • Az tuz
  • Az şeker
  • 7 yemek kaşığı un

Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kabın içinde yumurta ve sütü güzelce çırpıyoruz.
  2. İçine daha sonra az şeker ve tuzumuzu ek edip tekrar çırpıyoruz.
  3. Daha sonra unu ek edip güzelce çırpıyoruz ve tavamıza birer kepçe döküp gerili önlü pişiriyoruz.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Tavuklu Kremalı Spagetti
Kapkek Tarifi
Hardal Soslu Ton Balıklı Makarna Salatası (1 Kişilik)
Nugget
Fırında Kapya Biber Közlenme
Cantık Pide (Meşhur Bursa Pidesi)
Hdabla | © 2025 |