Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet karnabahar
  • 1,5 litre su

Sos için;

  • 2 adet yumurta
  • 1 /1,5 su bardağı un
  • 1 su bardağı süt
  • Tuz

Kızartmak için;

  • Yağ

Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce bir tencereye karnabahar ve suyu koyalım ve 15/20 dakika haşlayalım.
  2. Sonra sos için bir kase içine tüm gereçleri ekleyelim ve güzelce karıştıralım.
  3. Sonra haşlamış olduğumuz karnabaharı sosun içine ekleyelim ve sonra yağladığımız bir tavada artlı önlü pişirelim.
  4. Servis tabağına alalım ve sarımsaklı yoğurt ekleyelim üstüne afiyet olsun 😋😋😋.

Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pamuk Gibi Fiyonk Poğaça
Kıbrıs Tatlısı
Kadayıflı Muhallebi (Mısır Unlu Ve Leziz)
Dubai Çikolatası
Tam Kıvamında Sütlaç
Ramazan Pidesi
Hdabla | © 2025 |