Buharda Pişen Sebze Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen)

Buharda Pişen Zerzevat Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1-2 adet havuç
  • Yarım karnabahar
  • Yarım brokoli
  • Biraz bezelye
  • Biraz konserve mısır
  • Zeytinyağ
  • 2-3 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • (tarife ek olarak brüksel lahanası da kullanabilirsiniz)

Buharda Pişen Zerzevat Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tencerenin tabanına biraz su koyuyoruz ve içine zerzevatları koyduğumuz süzgeçi tencerenin üzerine koyup kapağını kapatıyoruz.
  2. Sebzeleri buharda 10-15 dk yumuşayana kadar pişiriyoruz.
  3. Tavaya 3-4 yemek kaşığı kadar zeytinyağını alalım 2-3 diş ezilmiş sarımsak ile bir ölçü kızdıralım.
  4. Sebzeleri, konserve mısırı, tuzu ve karabiberi ek edip bir kaç dakika soteliyoruz. ( yağ ve sarımsağın tadını alsın yeterli).

Afiyet olsun….

Buharda Pişen Zerzevat Garnitür (Restoranda Et, Balık Ve Tavuk Yemeklerinin Yanına Servis Edilen) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Airfryer’da Glutensiz Fit Sufle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bağırsak Çalıştıran Kayısılı Ara Öğün
Kilis Tava Veya Tepsi Kebabı
Falafel
Mayasız On Dakikada Yumuşacık Poğaça Tarifi
Şiveydiz
Nefis Taco Tarzında Lavaş Arası Tavuk
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet betebet