Ton Balıklı Meze

Ton Balıklı Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kutu ton balığı
  • Yarım kutu konserve mısır
  • 4-5 tane kornişon turşu
  • Bir tutam dereotu
  • 3 yemek kaşığı mayonez

Ton Balıklı Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Ton balığın yağını süzdükten sonra karıştırma kabına hepsini alın.
  2. Turşuları doğrayın dereotu doğrayın ve harmanlayın.
  3. Çok lezzetli çok pratik ben sandviçlerin içine de koyuyorum şahane oluyor.

Deneyenlere şimdiden afiyet olsun.

Ton Balıklı Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Meyveli Kek
Porsiyonluk Tiramisu
İrmikli Tatlı
Şipşak, Kakao Muhallebili Kek
Sushi
Limonlu Kek
Hdabla | © 2025 |