Puding Tarifi

Puding Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 su bardağı süt
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 silme yemek kaşığı nişasta

Kaynamaya başlayınca ;

  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket şekerli vanilin

Puding Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sütü tencereye alalım.
  2. Üzerine şeker,kakao,un ve nişastayı ekleyip karıştıralım.
  3. Ocağa alıp kaynatalım.
  4. Kaynadıktan sonra içine tereyağı ve şekerli vanilini alalım tekrar karıştıralım.
  5. Tabaklara alıp servis edebiliriz herkese afiyet olsun:).

Puding Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sebzeli Köfte Yemegi
Çıtır Kabak
Yumuşacık Kakaolu Tart Pasta
Pamuk Gibi Kıvamlı Yalancı Tavuk Göğsü
Kremalı Domates Soslu Nefis Spagetti Makarna
Mini Simit Kurabiye
Hdabla | © 2025 |