Hindi Şiş

Hindi Şiş Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 adet patates
  • 3 adet soğan

Sebzeleri baharatlamak için;

  • 1 çay kaşığı toz biber
  • Karabiber
  • Tuz
  • Sıvı yağ
  • 1 paket hindi hindi

Marine için;

  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 4 yemek sıvı yağ
  • 1 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı toz biber

Hindi Şiş Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle hindilerimizi marineleyelim.
  2. Derim bi kaseye alıp marina gereçlerini ek edip güzelce karıştıralım.
  3. Streç flimle kapatıp buz dolabında yarım saat dinlendirelim.
  4. Patatesleri doğrayıp baharatlayıp tepsiye dizelim.
  5. Soğanlarıda ek edip baharatlayıp biraz sıvı yağ gezdirelim üzerlerine.
  6. Hindileri şişe dizip ortalarına domates ve biber ekleyip tepsiye dizelim.
  7. 190 derece fırında kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun

Hindi Şiş Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantarlı Kaşarlı Börek
Kaşarlı Lokma (Pişi)
Soğuk Kahve (Sıcak Havaların Vazgeçilmezi)
Üzümlü Magnolia
Ton Balıklı Makarna
Yeşil Mercimek Salatası
Hdabla | © 2025 |