Hamsi Tava

Hamsi Tava Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo hamsi
  • Mısır unu
  • Tuz

Hamsi Tava Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Hamsileri temizleyin, güzelce yıkayın, tuzlayın.
  2. Mısır ununa bulayın.
  3. Tavayı hafif yağlayın. Hamsileri dizin.
  4. Altı pişince tabakla yahut kapakla aksisini çevirin.
  5. Arka yüzünü de hafif pişirin, çok pişirmeyin kurumasın.
  6. Hamsinin canı ne derler bizim orda. Buradan süreyi anlayabilirsiniz. Afiyet:).

Hamsi Tava Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çikolatalı İncir Uyutan
Zeytinyağlı Börülce
Etimekli Tatlı (Tek Kişilik Servis)
Tavuklu Kabak Karnıyarık
Köz Biber Konservesi
Bulgurlu Pırasa Çorbası
Hdabla | © 2025 |