Nohut Ekmeği

Nohut Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı haşlanmış nohut
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı keten tohumu
  • 1 tatlı kaşığı çia tohumu
  • 1 çay kaşığı tuz

Üzeri için;

  • Susam
  • Çörekotu

Nohut Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Haşlanmış nohutları rondoda çekelim.
  2. Yumurta, kabartma tozu ,zeytinyağı, tuz ve keten çia tohumlarınıda ek edip rondada karıştıralım.
  3. Yağlı kağıt serili kaba katıp susam ve çörekotunu serpelim.
  4. 200 derecede 30 dk pişirelim.

Nohut Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Fasulye Turşusundan Kavurma
Susamlı Tuzlu Kurabiye
Milföy Çanağında Salata
Yumurtalı Yoğurtlu Pazı
Mozaik Pasta
Çıtır Çıtır Peynirli Börek
Hdabla | © 2025 |